Iniciar sesión

Conferències

CONFERÈNCIES TEMÀTIQUES

ADCA ofereix també conferències temàtiques sobre aspectes fonamentals de la seva línia de treball a totes aquelles persones, associacions o foros interessats en conèixer tant la seva concepció teòrica com la seva praxis en la vida quotidiana.

En aquestes conferències es parteix del marc dels ensenyaments d'Antonio Blay per xposar-los de forma senzilla i útil per qualsevol persona que vulgui aplicar-les seguint la línia de treball proposada per l'associació. Aquesta orientació pràctica i útil, que incideix en els problemes quotidians de cadascu, s'enriqueix amb la proposta d'exercicis pràctics que permeten plasmar conceptes que, d'una altra manera, quedarien com mers ideals.

Cadascuna d'aquestes conferències té un contingut conceptual propi però, al mateix temps, com a conjunt, ofereixen una continuitat natural perque exposen, de forma gradual, tres estats en el nivell de consciència de l'ésser humà: el nivell de consciència: el nivell de consciència del personatge, del jo experiència i de la impersonalitat, que dóna accès a nivells de consciència superiors. D'aquesta manera, les tres conferències es poden presentar com una trilogia integral que aborda el recorregut complet de la consciència de l'home.

1.- Conferència sobre el personatge

2.- Conferència sobre el jo-experiència

3.- Conferència sobre els nivells superiores de consciència