Iniciar sesión

Origen i objetius

ADCA neix de la voluntat d'un grup de persones de donar a conèixer una ínea de treball interior la finalitat de la qual és la plena autorrealització de la persona. Tant en termes del descobriment de la seva realitat essencial, com del significat, el goig i la seguretat interior que implica viure l'experiència quotidiana des d'aquesta realitat essencial.

Aquesta línea de Treball interior es basa en els ensenyaments d'Antonio Blay, sistematitzats per Jordi Sapés de Lema, que ha desenvolupat un mètode organitzat i progressiu sobre textos teòrics i exercicis pràctics. L'accent en la pràctica és intens; permet recórrer aquest camí de forma experimental a qualsevol persona interessada.

Les persones que impulsem ADCA portem diversos anys aplicant aquest camí interior en les nostres vides. Mitjantçant aquesta web i les activitats que en ella s'anuncien, volem compartir aquesta experiència i facilitar el seu accés a qualsevol persona interessada en un coneixement més profund de sí mateixa i en un desenvolupament equilibrat i ple de la seva existència.