Iniciar sesión

Mª Pilar de Moreta

Mª Pilar de Moreta

Nascuda el 6 de Setembre de 1953. Diplomada en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona (1975). Ingressà en l’ Institut Català de la Salut aquest mateix any. Reuneix una llarga experiència en medicina hospitalària (Hospital Valle de Hebrón) i familiar (CAP de Barberà del Vallés). Ha realitzat tasques de docència de pregrau a les Escoles Universitàries d’Infermeria de l’Hospital de Sant Pau i de la Creu Roja.

Va conèixer personalment Antonio Blay el 1981; i ha estat aprofundint des d’aleshores en l’àmbit de la consciència seguint els seus ensenyaments. Fou diagnosticada de fibromialgia el 1990 pel Dr. Jaume Rotés. Totes aquestes experiències reunides, li han permès desenvolupar una tècnica que, utilitzant la força interior de cadascú, possibilita una millora en el cos físic i en les relacions socials.

Ha intervingut en varis Congressos Nacionals d’Infermeria: Valencia 2004, Oviedo 2009, Barcelona 2009, Bilbao 2012 y Reumatologia: Tarragona 2010 amb diverses comunicacions sobre Teràpia Crupal en Fibromialgia.

Ha estat ponent en el Congres sobre Espiritualitat i Salut Integral (2013) realitzat a la Universidad Mística d’Àvila.

Web oficial: http://www.aticzendo.com/fibromialgia.html